torsdag 4 juni 2009

Resetips från formgivare Anna O Söderström

Formgivare Anna O Söderström som är verksam i Mariestad (Kyrkogatan) har varit på minisemester på Mallorca. Vi bad henne ta lite bilder till vår blogg eftersom hon bodde på designhotellet Esplendido, ett svenskägt hotell.

Här följer Annas texter till bilderna:

Då lyxar man till det med att bo på designhotell för att bli inspirerad och så får man samma tapet som man själv haft förut som fondvägg i vardagsrummet.


Martin kollar mejlen på hotellet. I bakgrunden snyggt, färgat glas som återkommer på flera ställen på hotellet.

Snygga (dyra) Pantonehängare som man inte kan annat än bli glad av.


Lite shopping hann vi med också på vår fyradagarstripp. Vi åkte till Soller. Dit tar man sig med en charmig spårvagn. Det finns ett litet galleri/art shop på huvudgatan som jag verkligen kan rekommendera. De har bl a en brasiliansk konstnär, numera bosatt på Mallis, som gör helsköna träfigurer (en finns numera i mitt vardagsrum).


Anna O i barnfri thermalpool med utsikt "to die for"!






Lobbyn med snygga och sköna fåtöljer. Konst på väggen i bakgrunden. Hotellet samarbetar med ett konstgalleri i Stockholm/London.


Svensk konst pryder flertalet väggar. Här ett antal fantastiska sjöhästar av hönsnät, skitsnyggt. Hem och böj egna...



Hotellets entré. Hotellet ligger i mysiga Port de Soller, ca 45 min från Palma flygplats. Förutom en otroligt snygg och trevlig miljö så har hotellet flera extra sköna detaljer som t ex att man kan låna musik i fall man vill ha lite skön musik på rummet. Man kan även låna en film och ta upp room servicemat från hotellets suveräna restaurang. Frukosten är värd en resa i sig. Spa och gym finns för de som vill tänka på hälsan. Vinylspelare med skivor i biblioteket för de som vill bli nostalgiska.



Coola, härligt vågade heltäckningsmattor verkar vara på intåg. Denna gillar jag skarpt.


Visst verkar hon haft det härligt på minisemestern? Det är inte utan att man blir lite avundsjuk.

Njut av alla fina bilder.

1 kommentar:

Edith sa...

Härliga bilder!