tisdag 16 mars 2010

Badrumsinredning från Aspen!

I vår nya avdelning, badrumsutställningen, kommer vi i huvudsak att visa möbler från Aspen och Westerbergs. På bilden ser ni en möbelserie från Aspen i Jönköping. Den kommer vi att visa i utställningen. Vad vi längtar att allt ska bli klart!

På bilden ser ni att golvplattorna är ganska stora. Trenden går mot större plattor. Det kan bli problem när man ska göra fall vid duschen men nu kommer det flera storlekar i samma serie. Ni kan ha en 30 x 60 cm platta på större delen av golvet och sen gå över till 10 x 10 cm i duschdelen. I och med att det finns flera storlekar i samma serie behöver man inte bekymra sig om plattans tjocklek, färg mm eftersom de ser likadana ut, bara olika i storlek.

Bårder har nästan försvunnit, precis som på tapetsidan. Däremot är det populärt att ha en stapel av t ex mosaik bakom toalettstolen, i duschdelen eller vid handdukstorken. Snyggt att låta golvplattan klättra upp på väggen. I ett lite större badrum har fondväggen gjort entré. dvs en vägg i en avvikande kulör och sen ha övriga väggar och även golv i en annan kulör. Tänk på att en klinkerplatta kan ni använda både på vägg och golv.

Välkommen in till oss så kan vi ge lite mer tips och råd!

Inga kommentarer: