måndag 27 december 2010

Vintertid!

I går kväll såg det ut så här utanför vårt fönster - massor av snö! I morse var det dags att skotta igen och när jag kom till butiken var det bara att ge sig ut där med snöskyffeln. Det är fint och mysigt med snö men nu räcker det snart, eller hur?
Dagens skörd när jag gick runt hemma och plockade grejor. Både det ena och det andra dyker upp. Snus, motortidning, rouge och armband sen är kvällen fulländad!?!
Vi hoppas att er måndag har varit bra. På Colorama Stockholmsvägen inledde vi dagen med morgonmöte (vilket vi gör varje dag) men i dag blev det lite längre än vanligt. Vi var ju tvugna att gå igenom våra jular med varandra. Morgonmötet handlar annars om vad som har hänt sen sist, vi uppdaterar varandra om beställningar mm som är på gång, vad som ska göras under dagen, utbildningar osv. I dag var det Coloramamässan som diskuterades. Vilka åker när, hur ska vi göra med butiken, vilka kan arbeta när vi är borta? Efter mötet öppnade vi butiken, tog hand om kunder, beställde varor och allt det vi brukar fixa med. Jag (Barbro) har arbetat på kontoret större delen av dagen. I morgon börjar vi förbereda den årliga inventeringen. Dessutom ska vi börja planera årets olika event.

1 kommentar:

Marica sa...

Hej, vad trevligt att få en hälsning från er! God jul och Gott nytt år!