tisdag 19 april 2011

En tisdag i Coloramabutiken!

Jag (Barbro), Lisa och Caroline har arbetat tillsammans idag. Tiden bara rusar iväg. Klockan är snart sex och vi har massor kvar att göra. Vi kan inte klaga på att vi är sysslolösa. Sol och moln i en blandad kompott över Mariestad denna tisdag. Kunderna handlar produkter för både inom- och utomhusarbete. Stora beställningar har gått i väg inför nya badrumsrenoveringar, golv har beställts, tapetbeställningar, en stor färgleverans till en färgsättning vi gjort tidigare (offentlig miljö) som bestod av både väggfärg, lackfärg, våtrumsfärg och tillbehör. Lisa for iväg med med leveransen i den lilla röda firmabilen. Just nu servar Caroline en tapetkund, Lisa bokför ROT-fakturor och jag stämmer av bankkontot (när jag inte bloggar).

I morgon är Frida tillbaka och Caroline har sin lediga dag.

Snart är det dags för vår stora färgdag, den 7 maj kl 9 - 15! Missa inte det. Då kommer ni få testa utomhusfärgen Demidekk Ultimate, Dijana från Jotun finns på plats hela dagen, vi bjuder på förfriskningar och vi erbjuder mycket bra priser på Jotuns utomhusfärg den här dagen.

Den 28 maj kommer vi att delta i Bomässan som arrangeras av Mariestads kommun nere i hamnen. Vi kommer att ha en egen monter och även hålla ett miniföredrag. Ni kommer väl?

Inga kommentarer: