måndag 31 oktober 2011

Vad har hänt idag?

Det har hänt en hel del idag. Lisa var ledig idag så jag (Barbro), Caroline och Frida inledde dagen med morgonmöte och gick igenom vad som behövde beställas, skyltas om, vilka personer vi skulle kontakta under dagen osv mm. Strax efter nio kom vår säljare från Intrade som presenterade en ny upplaga av kollektionen Pip. Många härliga mönster och kulörer. Bilden visar lite vilken stil kollektionen har. Första utgåvan av Pip har varit otroligt populär och jag tror att den andra upplagan kommer att uppskattas minst lika mycket.

Kunderna strömmade till under hela förmiddagen så vi hade fullt upp alla tre. Efter lunch kom Mattias Arthur från Alcro och pratade om vårorder på utefärg 2012. Det känns en aning tidigt men så är det väl alltid. Just nu är vi helt inne på golv, tapeter, inomhusfärg, kakel och klinker och har därför lite svårt för att fokusera på utomhusfärg.

Två norrmän var och hämtade badrumsmöbler som de beställde i fredags (utställningsmöbler), valnötsgolv (fanér) såldes, vi beställde tapeter, vi sålde tapeter, många målar och köpte därför lackfärg, väggfärg mm. Måleriet har fullt upp och vi försöker serva dem så gott vi kan. När kl var 18 var vi ganska slut hela gänget men nöjda och glada efter en rolig dag med mycket försäljning och nöjda kunder.

Vi har dock en reklamation på golv som vi ska tag i det första vi gör i morgon bitti. Det är viktigt att felaktigheter följs upp med en gång. Vi hoppas att vi får svar och en lösning under förmiddagen.

Inga kommentarer: