tisdag 2 oktober 2012

Bilder, bilder, bilder!

ÄNTLIGEN har jag fått in bilderna från vår Coloramaresa till Portugal. Jag ber om ursäkt för den torftiga rapporteringen som varit denna veckan. Nu ska det bli bättre! Hotellet vi bodde på i Cascais var helt fantastiskt. På bilden ovan ser ni en del av vår balkong. Allting var stort, snyggt och stilrent. När vi frågade om vad det kostade för en person att hyra ett rum för en natt fick vi svaret att priset ligger på cirka 1 200 kr, ungefär som ett svenskt hotell och här var det verkligen ett strå vassare. Vi var ju väldigt många som bokade på en och samma gång och då blir ju priset betydligt bättre. Ingen av oss som var med de här dagarna har bott så lyxigt tidigare. Vi rekommenderar varmt det här hotellet som heter ungefär Hotel Italia... Det korrekta namnet kommer i morgon.
Badkaret. Kakel och klinker såg man överallt, inte bara i badrummet.
"Klinkermatta" på vägen ut mot takterassen.
Lampan i foajén.
Altanen! Ja som ni förstår hade vi fina dagar i Portugal. Mer bilder kommer om en stund. Det har varit oerhört värdefullt att resa bort tillsammans med kollegor och ha konferens men även de informella mötena i pauser och på kvällarna är verkligen värda sin vikt i guld.
 
Vi får se om det blir så mycket mer bloggande ikväll men kanske lite ändå. Vi kom hem tre i natt och har jobbat under dagen så nu är hjärnan lite mosig. Vi återkommer!

Inga kommentarer: