onsdag 2 januari 2013

Vardag igen!

Då har det varit en vanlig vardag igen. Full rulle i butiken hela dagen. Många är fortfarande lediga och passar på att fixa lite hemma. Många har köpt/beställt tapeter. Den nya kollektionenWallpapers by Scandinavian designers är populär och beställs av många.
 
I går hade vi besök i Coloramahuset av våra f d grannar som numera bor på Resarö. De fíck en rundvandring från vind till källare och snart är det dags även för er kunder och bloggläsare att få se hur långt vi hunnit. Datum bestäms inom kort.
 
Vad har vi för oss på Colorama just nu? Ja, det viktigaste är att hjälpa våra kunder men vi har även inventerat då det snart är dags för bokslut med allt vad det innebär. Dessutom planerar vi årets aktiviteter, vilka skyltningar vi ska göra och vissa ombyggnationer som ska göras. Bl a är en ny golvavdelning på gång. I morgon träffar vi en representant från vår golvleverantör Alloc för att diskutera vilka prover som ska visas från deras kollektion. Tarkett har vi redan haft möte med och vi ska boka in möten med våra andra leverantörer av golv som t ex Pergo, Berg & Berg, Arena m fl. Ett spännande projekt som vi tror kommer att bli riktigt bra. Färgavdelningen kommer också att byta skepnad. Allt händer dock inte över en natt men vi har planer!
 
 
 

Inga kommentarer: