tisdag 7 januari 2014

Vardagen är igång!

God kväll på er!


Nu är helgerna över och vardagen är igång. Det är skönt att vara ledig men ändå skönt när vardagen kör igång och man får lite ordning på vilken dag det är.


Hela personalstyrkan är tillbaka på jobbet igen och dessutom har vi en nyanställd, Malin Lundgren, som ska arbeta i butiken. Vi hälsar Malin välkommen och hoppas att hon ska trivas hos oss.


Vad har vi då för oss på Colorama Stockholmsvägen? Ja det mesta känns det som. I butiken har vi i första hand hjälpt våra kunder, beställt varor mm men vi har även färdigställt inventeringen, bokfört, fakturerat, tyvärr fått gjort en del prishöjningar på tapeter, allt varvat med lunch och mycket kaffe. Hantverkarna har arbetat ute på fältet, dvs hos privatkunder men även hos en del företag. I morgon är det dags för oss att sätta oss ned och planera lite mer hur vi ska arbeta under 2014 med events, marklnadsplanen osv. Det är spännande med nytt år och nya utmaningar. Tyvärr lyckades jag inte få med bilder i inlägget (tekniskt strul och jag är INTE en tekniker) men ska försöka få hjälp med det.


Vi hörs lite senare!


/BarbroInga kommentarer: