tisdag 21 september 2010

Vad händer i vår butik?

Ja, vad händer i vår butik? Hur mycket som helst känns det som. Hilda (bilden) slutar snart hos oss. Hon arbetar t o m sista september. På fredag går vi ut och äter med henne. I går var jag (Barbro) och Lisa på ett nytt färgsättningsbesök. Det betyder att vi har två uppdrag som ska vara klara denna veckan.

Kl 8 idag är det dags för morgonmöte med personalen i butiken. Vi ska ta ställning till vilka nya produkter inom färg som vi ska ta in i butiken i höst. Vi försöker alltid diskutera nyheter och hur de ska fungera hos oss innan vi ev köper in dem.

Jag har arbetat ganska hårt med schemaläggning och annan planering inför Villamässan den 1 - 3 oktober i Lidköping.

CC Höganäs kakelkampanj startade igår. Bra priser på jättefina kakel- och klinkerplattor. Välkomna och se alla fina erbjudanden.

Vi fortsätter vår utförsäljning av den gamla upplagan av Decorama Easy up, 140 kr/rulle (ord pris 200 kr).

På torsdag eller fredag får vi in två laminatgolv från Tarkett, ett svart och ett vitt, båda trämönstrade. Det svarta golvet kommer ni även att se i våra annonser i tidningar och tv fr om nästa vecka.

Kl 10 idag får vi besök av Boråstapeters nya säljare, Peter. Det ska bli spännande för jag tror han kommer ha med sig deras nya tapetkollektion Falsterbo.

Som ni märker rullar det på för fullt. Välkomna till oss!

Inga kommentarer: