söndag 12 december 2010

Söndag=tidningsfrossa!

En perfekt söndag innehåller bl a massor av tidningar som man har tid att plöja igenom. I dag har jag bl a köpt magasinet Vårt nya hem!
Vårt nya hem innehåller en artikel som är rubricerad Lockande tapettrender, sex sidor om tapeter. Många härliga bilder och texten inleds med: "En ny tapet kan helt förändra karaktären i ett rum. Just nu finns massor av nya mönster att frossa i. Välj moderätta rutor, exotiska djungelmönster eller enfärgad elegans på väggarna."


Jag tycker att tidningen visar många fina tapeter men, som jag påpekat för många redaktioner på inredningsmagasin, de visar oftast bara tapeter från Osborne & Little, Sanderson, Ralph Lauren mfl som inte är så vanliga ute i landet utan mest finns i de större städerna. Det är trist när tidningens läsare kommer från hela Sverige. Men vi lovar, om ni har sett en tapet i ett magasin, kan vi ordna hem den även om vi inte har katalogerna men vi kan även plocka fram likvärdiga tapeter ur de kollektionerna vi har. Välkomna till oss på Colorama Stockholmsvägen i Mariestad.

2 kommentarer:

Edith sa...

De har härmat er och gjort kläder av tapeter! Det var ju sååå 2007!

Barbro Colorama Stockholmsvägen sa...

Håller med dig!