onsdag 19 januari 2011

Frågestund!

Tulpan i repris

Vi har noterat att många bloggar har en frågestund så nu passar vi på också. Ni har nu chansen att fråga oss på Colorama Stockholmsvägen om målning, tapetsering, golvläggning, kakling, produkter mm mm. Vi är jättetacksamma för många frågor. Svaren publiceras på bloggen.

6 kommentarer:

Anneli sa...

Jag vill passa på att fråga vad man ska göra med ett plåttak där färgen har flagnat. Kan man bara måla över det? Och vilken färg ska man använda i så fall?

Anonym sa...

Här kommer några frågor.. Tips på fondvägg till en 11-åring som kan gillas i några år.Vita väggar/tak i övrigt. Hur går man tillväga när man ska måla om staket/trappräcke som rostar i metall? Har använt golvsåpa på golvet inne på altan. Vad kan jag använda i stället som är mer hållbart.
Mvh frågvis

Barbro Colorama sa...

Hej
Svaren kommer i morgon!

Lotta sa...

Hej!

Jag såg/läste om i en inredningstidning någon gång att de hade målat på ett badrumsgolv (våtrumsmatta), går detta? Jag har försökt att googla på det men jag tycker inte man får något ordentligt svar. Tänkte att ni kunde ge mig ett bra svar :)

Anonym sa...

Jag ska måla om ett furubord och har fuderingar på att måla underredet (bockbord) vitt och på något sätt svartlasera skivan så det är lite "liv" i skivan. Hur går man till väga, ska man slipa skivan trären och behöver man lacka eller finns det lack med svart pigment i?

/Berit

Anonym sa...

Har spänt tak i några rum. Hur går man tillväga för att ta bort dom och vad är lämpligt att ersätta dem med?