måndag 21 februari 2011

Vad händer hos oss?

Det händer saker hos oss hela tiden här på Colorama Stockholmsvägen och så är det väl för oss alla både på jobbet och i privatlivet.


I morgon (tror jag att det var) kommer Mathias Arthur från Alcro och pratar nyheter inom färg, på torsdag får vi besök av Noro som säljer badrumsinredning och på fredag åker jag (Barbro) och Lisa till IKEA tidigt på morgonen för att köpa bord och stolar till vårt färgsättningsrum. Vi försökte att beställa hem grejorna men det funkade bara med bokhyllorna. Resten får vi hämta själva men det är ingen större uppoffring för oss att åka dit! Bravida kommer i veckan för att fixa elen i vårt nya rum.


Den 10 mars kommer Stefan Nilsson, Trendgruppen till butiken för att hålla föredrag. Missa inte det! Stefan är verkligen "i ropet" just nu när det gäller trender, inredning och livsstil. Fortfarande finns det biljetter kvar.


Den 18-20 mars är det dags för Coloramas årliga mässa i Upplands-Väsby. Nästan varje år träffas alla Coloramahandlare, vår ledning och alla leverantörer för en gemensam helg då vi umgås, utbyter erfarenheter, tittar på nyheter mm. En ovärderlig helg för både ägare och anställda!

Inga kommentarer: