fredag 28 oktober 2011

Vi försöker att välja kök!

En tur till Skövde för att titta på kök blev det för mig (Barbro) idag. HTH-kök och Kvikkök ligger strax intill varandra i det relativt nya handelsområdet Stallsiken i Skövde. Jag blev dock en aning besviken. I båda butikerna gick jag runt ca 10 minuter och tittade på alla miljöer men INGEN kom fram till mig och undrade om jag ville ha hjälp. De kanske var upptagna av något, vad vet jag, men troligen förlorade de försäljning av ett kök. Jag förväntar mig ett hej och kanske att de berättar att de just nu är upptagna men kan hjälpa mig om en stund.



Jag valde att åka till Skövde centrum för att äta lunch.Flera har berättat för mig om restaurangen Glädje så därför valde jag dem. Inredningen var helt fantastiskt. Det var så mycket matgäster så det kändes fel att fota där men det är verkligen värt ett besök, både när det gäller miljön och maten.


På toaletten fanns det inga gäster som skulle fastna på bilden så där kunde jag fota lite. Färgglada plattor i storleken 10x10,handfat från Svedbergs och en snygg blandare från okänd leverantör.

2 kommentarer:

Sippan sa...

Visst är blandaren snygg, men inte hygienisk ;-)

Anonym sa...

Har du inte varit på Lijo-kök