torsdag 11 april 2013

Bilder från igår!

I går fotade jag en del i Coloramahuset. Här ser ni gästrummet som är tapetserat med ett mönster från Ecos kollektion Eco Studio.
I ett av sovrummen är det tapetserat med en tapet från Cole & Son. Mikael från Bravida har börjat installera  strömbrytare i huset. Vi har valt den nya serien Renova som är tillverkad i gammal stil. 
Svetsbolaget har gjort trappan i huset som nu är installerad. Här på bilden visar Roger på Svetsbolaget hur källartrappan kommer att se ut. Den är under tillverkning. 
Här fick vi välja handledare till trappan.
Det stora badrummet i huset är inte klart än (som ni kan se). På bilden är det förberett för värmegolv och precis när jag tog bilden kom Mikael från Bravida och började med värmegolvet. Snart ska det flytspacklas och sen börjar det roliga inom kort - kakel och klinker ska sättas. I det här badrummet kommer vi att installera ett nedsänkt badkar.

1 kommentar:

Annelie sa...

Denna tapet från Cole & Son skulle jag absolut kunna tänka mej i sovrummet, verkligen fin! Älskar färger i alla andra rum men just i sovrummet vill jag ha en tapet som ger utrymme för färgglada textilier:-)