tisdag 3 september 2013

Stockholm Arlanda

Jag är på väg till Stockholm för att delta i ett möte på Arlanda med Coloramakollegor från andra delar av Sverige. Innan jag hoppar på tåget för att resa hem ikväll ska jag träffa Frida (se bilden) och Hilda för en bit mat eller fika. Båda har tidigare arbetat hos oss i butiken men studerar nu i Stockholm. Kul att få träffa dem en stund och höra hur de har det.

I butiken träffar ni Lisa, Caroline och Edith. Det blir Ediths första dag hos oss. Titta gärna in och träffa henne. Nyheter börjar strömma in i butiken. Coloramas egna laminatgolv Ideo kommer med en del nyheter. Vi har tagit hem ett av de nya golven, en planka i grå nyans. Riktigt fint golv. Vi säljer ut två av de gamla mönstren för 159 kr/kvm (ord pris 189 kr/kvm). Ett bra laminatgolv till ett bra pris.

På lördag är det Öppet hus i Coloramahuset. Ingen anmälan! Ni kan mingla in en stund om ni har vägarna förbi. Vi finns där kl 10 - 16. Titta gärna in och bli inspirerade.

I vår butik kommer det hända en del under hösten/vintern. Vi kommer delvis att göra om färgavdelningen, en ny golvavdelning ska byggas upp, miljöer ska göras om och vi hoppas hinna med några events, t ex föreläsningar och kurser.

Inga kommentarer: