lördag 11 januari 2014

Tapeter, blommor, brandsläckare mm

Vi hälsar er varmt välkomna till oss. Vi har tagit in våren lite i butiken med hjälp av färska tulpaner och dessutom lite goda druvor att mumsa på i tapetavdelningen. Våren känns just nu inte så nära eftersom snön öser ned utanför vårt fönster men igår och i morse kändes det mer som vår än vinter.
Vid kassan hittar ni en korg med pocketböcker.Vi bjuder på en bok eller två att njuta av i vintermörkret.
Snygg brandsläckare i julklapp från storebror. Ni hittar den hos Länsförsäkringar. Tapeten kommer från Midbec, kollektionen Orla Kiely och klinkers från CC Höganäs. Den fina sockeln är tillverkad av Lennart Bohlin., Steckmest & Pettersson och den är målad av målarmästare Thomas Karlsson i kulören S 0300-N med färg från Jotun Lady Supreme finish glans 40.
Tapetnyhet från Boråstapeter.
Snygg retrospegel från Svedbergs.
Missa inte det senaste numret av Coloramas inredningsmagasin Mitt hem.Finns att hämta i din närmaste Coloramabutik. I det här numret finns ett stort reportage om vårt projekt Coloramahuset!

Tvättstugan i Coloramahuset. Helt ok att stryka och tvätta här.Kakel från CC Höganäs och klinker från Golvabia.
En liten stilbild från Coloramahuset. Jägarstol, lådor byggda av Lennart Bohlin, snygga "handtag" i skinn från Svedbergs, pläd från Mio och golv behandlat med Osmo dekorvax.

Plädar som vi säljer i vår butik. De kommer från Noble House och finns i ett stort antal färger.

Ni är varmt välkomna till oss. I morgon söndag har vi lite ledigt men på måndag öppnar vi som vanligt kl nio!

Inga kommentarer: