söndag 19 april 2009

Vad händer i veckan?

Fläderträdet grönskar! Vitsipporna blommar för fullt. Våren är här! Detsamma gäller i vår butik. I helgen har vi sålt mycket uteolja, terasslasyr, fönsterfärg mm. Vi kommer under veckan att måla upp våra små visningshus som vi har utanför butiken. Chemoform, leverantören av poolprodukter, kommer i morgon för att utbilda oss lite mer. Det är lätt att glömma när man säljer vissa produkter under så begränsad tid.

Jag (Barbro) åker till Malmö tisdag kväll, för att vara med på Coloramas produkt- och marknadsråds möte under onsdag-torsdag. Lisa, Hilda och Malin åker på utbildning med Jotun, onsdag kväll. Det kommer att handla om utomhusfärg och båtfärg.

Vi har två färgsättningar som ska vara klara under veckan. Anna O, formgivaren som gör vår färgsättningsbroschyr kommer med ny korrekturläsning inför tryck av broschyren. Förresten, har ni sett Anna O:s nya Mina vänner där kändisar har skrivit på vissa sidor. Besök Bokia i Mariestad. Där finns den att köpa för ett mycket humant pris, strax över hundralappen. Vi gav en till Viktor som ska sluta hos oss. Alla som jobbar hos oss hade fyllt i. Ett roligt minne för honom - får vi hoppas i alla fall.

Glöm inte att skriva in den 9 maj i almanackan. Då har vi vår stora Demidekkdag!

Om några veckor kommer vi ha happening runt Ecos nya katalog Eco Line. Det blir festpriser under en helg. Håll ögonen öppna efter en annons.

Ha en jättebra vecka och välkomna till oss på Colorama Stockholmsvägen i Mariestad.

Inga kommentarer: