torsdag 13 augusti 2009

Torsdag kväll

Av ingen anledning alls lägger jag ut en bild på min gamla idol Ulf Lundell när han spelade på Törebodafestivalen i somras. Kan bara konstatera (tyvärr) att han nog har gjort sitt. Däremot gjorde festivalgeneralen Per Ottosson en enorm insats som under tre dagar anordnade en enorm festival i lilla Töreboda utanför Mariestad. En stor eloge till honom och alla hans medarbetare.

Per är även med och arbetar med Skördefesten som äger rum runt den 25 september i Mariestad. Vi på Colorama Stockholmsvägen och Karlssons Måleri har redan köpt biljetter till den trevliga allsångskvällen. Kom ni också!

Den här veckan har varit hektisk. Vi har presenterat två färgsättningsförslag, ett ute och ett inne, och båda togs emot väldigt positivt. Kul när alla blir nöjda! Det har även varit en hel del jobb med planering inför hösten samt naturligtvis att ta hand om våra trevliga kunder.

Det som står närmast på vår agenda är Fransk afton som vi skrev om igår. Det får ni inte missa. När vi sippar på lite "champagne" kommer Sébastian att presentera sina tapetkollektioner, berätta om trender mm. Han har även ett kanonerbjudande på tapeter till er som besöker vår kväll.

Nu är det kväll och dags att titta på Ernst och sen Simon och Thomas. Ernst missar jag nog förresten ser jag nu men Lisa kollar in programmet så vill ni förverkliga något som Ernst fixar på tv i kväll så ska vi hjälpa er.

I helgen åker jag (Barbro) med dotter och dotters vännina till Stockholm för att shoppa och ha det bra. Rapport från huvudstaden kommer.

2 kommentarer:

Morgan sa...

Mmm, där finns det mängder av affärer att spendera tid och pengar i.

Om ni tar bilen upp så passerar ni ju även ett par IKEA och nu så kommer ju snart deras katalog - en av höstens höjdpunkter.
För såna som mig som inte kan hålla sig så kan man på IKEA:s amerikanska hemsida bläddra i
katalogen.

Ha en trevlig resa!

COLORAMA MARIESTAD sa...

Tack så mycket för tipset! Vi tar tåget så IKEA blir det en annan gång. Nu blir det kläder och inredning, god mat, fika och träffa vänner.