lördag 29 januari 2011

Lördag eftermiddag!

Middagen avklarad. Nu har jag (Barbro) landat hemma efter en lång lördag på jobbet. De sista kunderna gick halv fyra. En dag fylld med massor av trevliga kunder som håller på att renovera. På bilden ovan får ni en glimt av tapeten som vi ska sätta upp i vår walking closet i stora skyltfönstret.
Många kunder har tittat på kakel idag. Vi har CC Höganäs som huvudleverantör av kakel och klinker men kan även ta hem från Konradssons Kakel och Golvabia. På bilden ser ni en annorlunda kakelplatta från CC Höganäs. En kund valde i veckan att sätta den svarta på en fondvägg på gästtoan och övriga väggar har de kaklat med vit, blank 25x45. Det blir nog läckert.
Vi har en del kakel och klinker på lager men det mesta beställer vi när kunden har gjort sina val. Vår orderdag är onsdag och måndagen veckan efter finns leveransen hos oss.


Tapeter, tapeter, tapeter! Många kunder har botaniserat på vår tapetavdelning idag. Vi insåg idag att vi var för få som jobbade. Vi hann inte hjälpa alla med sina val så mycket som vi egentligen vill. Vi hoppas ni har förståelse och återkommer en annan dag. Ni kan även boka in en privat rådgivningstid i butiken eller ett hembesök.



Spirit of adventure - en ny kollektion från Decor Maison som kom till vår butik den här veckan.
Ett mönster ur kollektionen...


och ännu ett mönster!

Inga kommentarer: