måndag 17 januari 2011

Våren närmar sig och då ser man det man inte vill se...

hur dammigt det är hemma! Dags att ta tag i det tråkiga städandet men då kan det vara bra med riktiga hjälpmedel. Scotch-Brite fläckborttagere avlägsnar de flesta märken och fläckar utan att du behöver använda rengöringsmedel på den. Den tar bort fläckar och märken efter kritor, tuschpennor, skomärken, intorkade fläckar av såpa och vatten. Den kan användas på hårda och släta ytor som kakelplattor, trägolv, dörr- och fönsterkarmar, möbler, vitvaror mm. En kanonbra produkt tycker jag. Vi har alltid ett par stycken hemma.
Om du inte har testat galltvål - gör det! Galltvålen är en miljövänlig fläckborttagnings- och rengöringstvål. Du kan använda galltvålen till all slags rengöring t ex tvätta händerna/kroppen med den, rengöra feta och oljiga föremål, som tvättmedel (den flytande), göra rent läderprodukter t ex skor, möbler mm, ta bort vinfläckar på dukar mm mm mm. Mer tips och råd hittar ni på www.galltvål.se


Fix-Universal "den gröna burken" som vi kallar den! Utmärkt att använda till rostfritt, koppar, mässing, silver, tenn, guld, aluminium, emalj, plast ja den funkar nästan överallt. Alla vi som arbetar här har en burk hemma. Slask, diskho och diskbänk blir som nya när man använt Fix-Universal. Testa den!


Inga kommentarer: