söndag 13 maj 2012

Det gör ont!

Det gör ont i hela kroppen när man har klippt två ENORMA gräsmattor samma helg, i alla fall på mig (Barbro). Nu har vi i alla fall fått lite ordning i Coloramahusets trädgård. Det får ju inte se ut hur som helst även om en stor renovering pågår.

På fredag kommer köket som ska installeras i Coloramahuset. Det är ett Kvänumkök. Vi var väldigt optimistiska när vi beställde det så leveransen bokades till april men blev maj till slut. Trots det är vi inte så lång komna. Nu får vi förvara köket på Colorama tills dess att det är dags för installation.

Det händer som vanligt ganska mycket på Colorama Stockholmsvägen kommande vecka. En riksomfattande kampanj startar den 16 april. Håll utkik i kvällstidningarna där ni kan hitta ett inbladat kampanjblad. Nyheter presenteras och en del fina erbjudanden.

Jag ska på informationsmöte på tisdag angående avtalet för Handelsanställda. Det är viktigt att som arbetsgivare vara uppdaterad.

Flera säljare har bokat tid hos oss bl a Timo från tapetleverantören Midbec. Mer nyheter på väg när det gäller tapeter.

Vår stora skylt ska göras om.

Vi ska tillsammans med en leverantör besöka en kund som har en reklamation.

På torsdag har vi lite vila eftersom det är Kristi Himmelfärds dag men resten av veckan har vi öppet som vanligt.

Ni är som alltid hjärtligt välkomna till oss! Hoppas att ni har noterat att vi säljer lite fina grejor till uteplatsen - plädar, ljuslyktor, oljelampor mm.

Inga kommentarer: