lördag 19 september 2009

Lördag

Lisa och jag (Barbro) har arbetat i butiken idag. Vädret har varit strålande vilket innebar att många kunder har handlat uteolja, terasslasyr, fönsterfärg, färg till huset, grinden, staketet och båten. Det är även många som grejar inomhus med tapetsering, målning av möbler, målar badrummet mm. Mariestadsborna är extremt aktiva. Det är så kul att ni kommer till oss och ber om råd och dåd.

Nu har äntligen Coloramas egen tapetkollektion Modern Scandinavia second edition kommit. Vi lägger ut bilder på måndag. Stora delar av kollektionen kommer att finnas på lager hos oss från och med måndag. Tapeterna kostar 299 kr/rulle och är av easy up-kvalité.

Den 14 oktober kommer Eco-Boråstapeters chefsdesigner till oss och berättar om sitt yrke som designer, Han kommer även att visa det senaste på tapetfronten. Våra målare finns på plats och lär dig att tapetsera. Biljetter finns att köpa i butiken.

Nu är det lördag kväll. Familjen Karlsson har hunnit med en innebandymatch, div 3 IBK Lockerud hade säsongspremiär i dag mot Tranemo, 8 - 8. Prestationen från laget var väl si så där. Vår son spelar i laget men var justerad i dag p g a att stortån kom i vägen på träningen i går. Efter matchen var det middag, Här är ditt liv med Svennis och nu lite slötittande på tv. En lugn lördag kväll. Var gör ni där ute? Pågår det renovering för fullt? Kommentera gärna på bloggen och ge lite idéer till andra läsare.

Inga kommentarer: