tisdag 20 oktober 2009

En tisdag hos oss i butiken!

Dagen började med att Madeleine som hjälper oss med bloggen och hemsidan meddelade att den nya hemsidan ligger klar och kan ses av alla. Kul! Vi kommer naturligtvis att jobba vidare med den men nu har vi en snyggare layout och är supernöjda med Madeleines jobb. Tack! Gå gärna in och kika - http://www.coloramamariestad.se/

Vår revisor kom på besök för att göra en ordentlig genomgång innan vi byter datasystem. Den 27 oktober kör vi skarpt med vårt nya system och då är bokföringen integrerad i kassasystemet. Det är extremt mycket att tänka på men det är tur att vi har experter att vända oss till.

Lisa och jag sammanfattade en färgsättning som ska presenteras för kunden på torsdag em. Dessutom startade vi upp arbetet med färgsättning av lägenheten vi besökte i går kväll.

På eftermiddagen kom Magdalena från tapetleverantören Decor Maison och presenterade nyheter.

Kunderna har strömmat till. Många har hämtat tapeter men även beställt inför helgens renoveringsarbete. Kakel, mattor mm har hämtats. Målarna har krävt sitt genom beställningar, blandning av färg mm. Det finns att göra hela tiden.

Utanför butiken har vi piffat upp lite. Höstens ljuslyktor är införskaffade hos Järnia och våra krukor har planterats om med ljung. Blomsterhörnan levererade lecakulor ända in i butiken. Vad skönt det är att bo i en liten stad där man har goda kontakter och hjälper varandra.

I morgon presenterar vi en färgsättning under eftermiddagen. På lunchen ska vi träffa Anna och Madeleine, som vi skrivit om tidigare, för att äta lunch på vårt restauranggymnasie - trerätters!

Efter stängning har jag möte med en klädbutik i stan före eventuellt samarbete i framtiden.

Nu är det kvällen! God natt!

Inga kommentarer: