onsdag 9 december 2009

Från momsredovisning till julbord!

Nu är det snart midnatt. Borde vara i säng nu. Dagen har varit lång. Momsredovisning i det nya datasystemet för första gången. Det var inte så lätt men tack vare Morgan Wirestam, Systeam, fixade det sig efter många turer. Det har varit mycket kontorsarbete idag. Alla jobb som vårt måleri gör till privatpersoner innebär ROT-fakturor och det är en hel del administration runt det. Efter jobbet var vi bjudna till Forshems Gästgifvargård på julmat av vår färgleverantör Jotun. Underbart skönt att lämna momsredovisning för god mat och trevligt umgänge i en härlig miljö.




Dijana är Jotuns representant i vårt område. Hon var värd för kvällen.



Våra kollegor Barbro och Erik från Colorama Lidköping.




Min glada personal - Carola, Lisa och Hilda.


Dukat och klart för Jotuns gäster. Det är bara att bänka sig.


Full fart på färghandlarna. Alla är hungriga efter dagens arbete.



Det fanns otroligt mycket mat. Personalen berättade att ca 100 rätter var uppdukade och de förväntade sig att vi skulle äta av allt på det traditionella sättet vilket innebar att vi skulle byta tallrik sju gånger - sill först, sen fisk, därefter kallskuret kött av alla de slag, det varma osv osv. Redan efter andra omgången var jag mätt. God och vällagad mat där alla råvarorna kom från trakten.



Julmaten kräver dessa drycker enligt traditionen. Vi hoppade dock över snapsen. Det är en dag i morgon också med jobb, resor mm. Jag (Barbro) åker till Stockholm på bolagsstämma, Lisa och Hilda arbetar i butiken och Caroline är i Borås (tapetskola hos Eco-Boråstapeter).

Tack Jotun för en trevlig kväll!

2 kommentarer:

Matilda sa...

Avis!

Barbro sa...

Du får följa med nästa gång - jag lovar!
Kram