lördag 19 december 2009

Kakel och klinker från CC Höganäs

Vi säljer kakel och klinker från CC Höganäs. En av de mer bestående trenderna inom inredning är att använda stenmaterial eller keramik i någon form, inte minst kakel och klinker. Kanske beror det på känslan av kvalité i gedigna byggmaterial och det exklusiva intrycket. Eller är det kanske de mer praktiska aspekterna, som slitstyrkan och att det är mer lättstädat. Fler och fler väljer kakel och klinker. Inte bara i badrum, kök och hall utan även i övriga delar av bostaden.

Vilket format man väljer handlar om tycke och smak. Många väljer stora format till stora rum, vilket skapar lugn och harmoni. Men även i badrum och och till exempel över en diskbänk blir det allt vanligare med plattor i stora format.

Vill du ha extra smala fogar ska du välja plattor som är sågade till exakt rätt storlek. Det gör att plattorna kan sättas tätare, med minimala fogar.

Fogarna är mindre motståndskraftiga mot smuts än plattorna. Ett bra skydd får man med CC Höganäs Klinker- och Fogimpregnering. Jag har själv använt den i vårt kök där vi har vitt kakel med vita fogar. Det fungerar perfekt. Det är ca ett år sen vi kaklade men fogarna är fortfarande vita och fina, t o m vid spisen.

Välkomna in till vår butik och se prover på alla plattor från CC Höganäs.

Inga kommentarer: