lördag 23 januari 2010

Nu har vi kommit fram!

Vi landade i Las Palmas kl 12.30 lokal tid. Det var cirka 20 grader och lite molnigt men verkligen helt ok om man jämför med temperaturen i Sverige. Efter LÅNG väntan på bagaget och 30 minuter bussresa var vi framme vid vårt hotell. Solen sken från en klarblå himmel när vi kom fram. Incheckning och sen lunch. Hotellet är hur fint som helst med tre pooler, snyggt inredda rum, spa och träningsanläggning. Efter lunchen var vi några stycken som simmade och njöt en stund av solen. Nu är det kväll redan. Vi är ganska trötta men ska ändå ta en sväng och utforska omgivningen. I morgon väntar konferens mellan 10 - 16 och då gäller det att vara alert. Glömde nämna att flygresan gick suveränt bra. Jag är ganska orolig vid flygning så därför känns det underbart skönt att allt gick så bra. Desserten vid lunchen! I morgon kommer mer rapporter. Då ska ni även få se bilder från hotellets inredning. Ha en bra helg. Det ska vi ha.

3 kommentarer:

Morgan sa...

Vore fel att inte erkänna att man är avundssjuk. Njut nu och om det är möjligt ta med en liten väska sol och värme hem till oss i kalla nord.

HovaElin sa...

Njut av resan nu så ni är redo för mig och våra projekt när ni kommer hem! ;)

Anonym sa...

Det ser verkligen härligt ut. Här i Stockholm har vi minus 5 & klarblå himmel. Hörde av Reine i Tanumshede häromdagen att det var dax för en resa till solen. Hälsa alla jag träffat vid kassorna runt om i Sverige. Det känns som nyss jag var hos Er men det var ju ett tag sen. /Marie på Bedege