lördag 20 februari 2010

Klass 2 varning!

Det snöar sjukt mycket här i Mariestad. Här försöker Thomas bestiga den stora snöhögen på vår tomt med mindre lyckat resultat. Han sjönk ner till knäna! Alla idrottshallar har stängts i Mariestad p g a risken för att taken kan rasa. Sonen skulle spela innebandymatch i eftermiddag men det är inställt. Vi har lyckats öppna butiken efter mycket skottande och både Hilda och Lisa lyckades att ta sig till jobbet. Det kommer nog inte strömma in kunder idag men det är klart vi ska ha öppet. Tänk om någon kämpade sig till butiken för att t ex färgen var slut och när de kom fram skulle vi ha stängt. Det får inte hända!

Nu är det så mycket snö i vår trädgård så det känns som nivån snart är vid våra fönster. Känns nästan obehagligt. Hur har de gamla det som bor på landet? Vi är inte precis vana vid det här!

3 kommentarer:

Sippan sa...

Lite häftigt det här tycker jag :) Undrar bara hur det blir när det smälter bort sen´. Vi kommer få sjötomt allihop, bara vi slipper betala skatt för det ;)

Tina sa...

Här i Tumba är det också snökaos. Patrik har precis jobbat med snöslungan i en timme och nu börjar det snöa igen! Vilken tur att han åkte till jobbet ;). Kommer att följa er blogg från och med nu, den är inspirerande :).
Många hälsningar till er alla från Colorama Tumba

Barbro sa...

Hej på er i Tumba
Vad kul att ni gillar vår blogg! I dag har vi betydligt finare här i Mariestad, sol och inget snöande. Ha en bra vecka. Vi kanske syns på bolagsstämman?
Barbro