tisdag 31 augusti 2010

Hembesök!

I morse fick jag förmånen att hälsa på hemma hos en kund som har handlat nästan allt hos oss till sin renovering!

Köket har en gråvit fondvägg från Midbecs kollektion Magic (utgått tyvärr).
Toaletten på övervåningen - klinker Itaca svart från CC Höganäs och ... på väggarna fasad Biselado med mörk fog!Föräldrarnas sovrum har en fondvägg från Midbec som tyvärr inte finns kvar i Midbecs kollektioner.
En av pojkarna har en grå vägg tapetserad med sitt namn textat i vitt. Övriga väggar - tapet med små stjärnor!Hallen på övervåningen - tapeter från Midbeckollektionen Magic som var väldigt populär. Den finns inte till försäljning längre men vem vet, den kanske kommer igen. Hela kollektionen innehöll fina mönster och tapeten är extra tålig då det är vinyl.Den andra sonens rum! Vilket lag hejar han på månntro?Matsalsmöbler från Mio i vardagsrummet. Fräscht med den gröna färgen på stolarna som matchas med eken, vita krukor och gröna växter.
Bildfond från Mr Perswall i vardagsrummet. Kunden är jättenöjd med slutresultatet och jag håller verkligen med. Riktigt snyggt!

Hallen. Man blir glad när man kommer in i hallen och möts av den här fondväggen. Tapeten kommer även den från Midbec, kollektionen Marimekko!

Fina tavlor i köket! Barnen i huset har målats av. Konstnär är vår kunds syster!Favorit i repris. Tre bilder kom med två ggr. Jag hoppas ni har överseende. Titta och njut!
2 kommentarer:

Lillemor sa...

Verkligen snyggt och smakfullt,gillade marimekko tapeten skarpt! (förstås) ;)

Jenny sa...

Hej,


Vad fin Mr Perswall tapeten med hundkexet blev! Alltid kul att se resultatet med tapeterna på väggen. Vi har också en facebook sida nu; www.facebook.com/mrperswall och om ni vill får ni gärna ladda upp era foton med Mr P. tapeterna och givetvis så vore det kul om ni gick med i gruppen.

Ha det fint,
Jenny Martinsson

Mr Perswall
jenny@mrperswall.se