torsdag 2 september 2010

Sorry - dåligt med blogginlägg idag!

Det har varit dåligt med inlägg på bloggen från oss idag, inte bara dåligt, inga alls, fram till nu. Vi har haft full fart på jobbet. Kunderna framför allt men även Fredrik från Westerbergs dök upp och ville presentera kampanjer inför vintern. Norra Länstidningens representant hälsade på och berättade om hur de jobbar, vilka utgivningsdatum de har och vad annonser kostar. Vi bokade en annons den 25 september då vi ska presentera vår badrumsdag lite närmare för er läsare. Den äger rum den 7 oktober. Vi sponsrar Mariestads Bois (vårt hockeylag) så idag har vi levererat material till deras hemsida och även text till programblad. Den 19 november kommer vi att vara matchvärdar tillsammans med Nordea. BOIS möter då sin huvudrival Skövde.

Colorama Skaraborg ska vara med på Villamässan i Lidköping i månadsskiftet sept-okt. Erik, Colorama Lidköping och Ulrica, Colorama Götene har satt i gång planeringen nu!

Lisa har producerat massor av ROT-fakturor och jag har bokfört, fixat och donat. Caroline har haft en hel del kunder men även fixat beställningar av rörstickor, kassar mm.

Som ni märker varierar våra arbetsuppgifter verkligen och det är det som är charmen med vårt jobb.

Vad tror ni bilden föreställer förresten?

2 kommentarer:

Tina sa...

Bilden påminner om något som kan snurra?

Barbro sa...

Tårt/kakfat på fot!