torsdag 26 juli 2012

Vad skönt med sommar!

Den här bilden tog jag i vintras i Gamla stan i Mariestad, Visst är det fint men ändå - sommaren är allt ett snäpp bättre. Mariestad visar sig från sin bästa sida idag. Det är 25 grader varmt, solen skiner, gästhamnen är fylld av båtar, campingen är full och alla verkligen njuter. Kanske gör man det extra mycket när det har varit lite halvdåligt väder tidigare.

Vi, Barbro, Lisa och Frida har öppnat butiken. Lisa och Frida packar upp en pall med färg från Alcro och fyller på i hyllorna. Jag (Barbro) fixar lite på kontoret. Vi har aldrig en aning om hur våra dagar kommer att bli - kommer det mycket kunder, räcker våra produkter, blir det mest badrum idag, ska många måla huset osv? Det är det som är charmen med vårt jobb. Ny dag, nya erfarenheter och nya utmaningar. Trots att flera av oss har arbetat i branschen i ganska många år dyker det upp nya frågor nästan varje dag. Vi lär oss hela tiden nytt.

Titta gärna in i vår butik om ni har vägarna förbi. Just nu pågår en kampanj på fönsterfärg, laminatgolv och lite annat smått och gott. Vi önskar er alla en riktigt skön dag.

Inga kommentarer: