söndag 29 juli 2012

Val av kakel och klinker

I Coloramhuset ska vi inreda en gästtoalett och två badrum. Kakel och klinker ska väljas. Utbudet är enormt. Vår inredningsdesigner Lisa Åberg har startat upp arbetet med att inreda huset. Vi kommer att arbeta som ett team där Lisa är projektledare när det gäller inredningen. I mitten av augusti är det dags för nästa event i vårt hus. Titta gärna här på bloggen, på facebook och även i Mariestadstidningen för närmare datum och tid.

Nu är det söndag. Klockan är 13. På tv är det OS nästan dygnet runt. Just nu cykel. Målare Thomas tillbringar dagen på Colorama. Han målar lister. Vi arbetar en hel del åt Bröderna Persson. De gör en hel del arbeten efter vattenskador och då anlitar de oss när det gäller måleriarbetet. I de här fallet är det en kund som delvis ska få nya golvlister och då ska de ha samma kulör som de gamla. Vi mäter kulören på den gamla listen och får då fram nästan exakt samma kulör.

Jag (Barbro) tänkte njuta av lite sol på altanen men solen har svårt att titta fram bland alla moln. Det blir att vira in sig i en skön filt, för det är trots allt skönt att vara ute, och läsa klart Maria Jungstedts deckare Den sista akten. Ha en bra söndag!

Inga kommentarer: