lördag 22 september 2012

Hösten då alla byter kök?

Ett flertal av våra kunder i dag är på gång med att byta kök. På bilden ser ni ett kök från Kvänum kök. Köket som vi valt till Coloramahuset kommer just från Kvänum kök.

I vår butik säljer vi inte kök men vi får många frågor om golv, kakel och tapeter till kök. När det gäller golv finns det flera alternativ beroende på förutsättningarna; trägolv, fanérgolv, linoleumgolv, laminat eller klinker. Vi ställer ofta många frågor till kunden vid val av golv - Har ni barn? Har ni husdjur? Hur använder ni köket? Vad har ni för golv i angränsande rum? Hur ser köket ut? Vad har ni valt för bänkskiva? Frågorna är många men ofta kommer vi fram till ett bra alternativ som kunden blir nöjd med. Nu har flera av våra golvleverantörer kommit med rekommendationen att inte lägga golv under köket. Risken finns att man "låser" golvet så det inte har möjlighet att röra sig.

I dag fick vi frågan av en kund vilket kakel som är "inne" just nu när det gäller kök. Det är svårt att svara på den frågan men vi kan se en trend från kakel i storleken 10x10 till större plattor som t ex 10x30 eller t o m 50x50. Det har även kommit en hel del ny mosaik som ger en läcker effekt i det moderna köket. Allt beror på vilken stil man väljer.

Tapetvalet till köket hänger naturligtvis också ihop med alla andra val. Utbudet har aldrig varit så stort som idag. Vi lovar er att hitta den ultimata tapeten till just ert kök.

Inga kommentarer: