söndag 7 december 2008

Fototapeter




Söndag förmiddag. Jag (Barbro) är på jobbet en sväng för att jobba undan lite papper. Det är skönt att börja veckan med ett rent skrivbord. Nu är det snart dags att ge sig ut på stan och handla julklappar. Mysigt! Först tänkte jag bara berätta för er om hur enkelt det är att få sin alldeles egna, unika fototapet. Vill du ha en fågel, en skog, dina barn, din idol eller något helt annat på en vägg i vardagsrummet? Välkommen in till oss med en digital bild eller ett foto. Du kan beställa en fototapet som har exakt samma mått som din vägg. Bilden tillverkas i non-wovenmaterial vilket innebär att limmet kan appliceras direkt på väggen. Bilden delas upp i 45 cm breda våder. Resultatet blir häpnadsväckande bra.
När Colorama gjorde sitt första nummer av magasinet Mitt hem handlade ett reportage om Linda Bengtzin och hennes sommarstuga i Gullspång. Då var vårt måleri där och satte upp en fototapet i hallen som föreställde utsikten från Lindas hus. Det blev väldigt effektfullt att ta med utomhusmiljön in i stugan.
Nu ringde en kompis och vill låna vår sticksåg. Det pågår renovering i deras sovrum och nu är det tydligen dags att lägga laminatgolvet. De har köpt Coloramas laminat pecan och på väggarna har de satt upp en randig tapet, vit med matta och blanka inslag. Det blir säkert kanonbra. Jag återkommer med en bild på det färdiga resultatet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gillar eran blogg! Vi renoverar vårt hus för fullt och kan behöva lite inspiration. Fototapeterna är riktig häftiga!. Det kanske får bli en sån fondvägg i nåt rum. Annars letar vi efter tapeter som passar i ett sekelskifteshus. Har ni några sånna? :-)