Färskpotatis slungad i sockerärtor och rödlök.
Oxfilén blev fantastisk. Oxfilé med pesto och parmaskinka. Mmmm!
Desserten blev ett kapitel för sig. I receptet stod det att vi skulle använda en glassmaskin som vi då lånade av vår Lisa. Instruktionsbok saknades och när vi hällde vår vätska i glassmaskinen hände - ingenting! Till slut hamnade smeten i frysen och vi kunde servera en underbar god champagnebomb om än lite för lös för att kallas sorbé som det egentligen skulle vara. De tålmodiga kockarna Ingela, Susanne och Lotta hade tålamod och löste det hela!
Desserten blev ett kapitel för sig. I receptet stod det att vi skulle använda en glassmaskin som vi då lånade av vår Lisa. Instruktionsbok saknades och när vi hällde vår vätska i glassmaskinen hände - ingenting! Till slut hamnade smeten i frysen och vi kunde servera en underbar god champagnebomb om än lite för lös för att kallas sorbé som det egentligen skulle vara. De tålmodiga kockarna Ingela, Susanne och Lotta hade tålamod och löste det hela!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar