måndag 8 augusti 2011

Att välja kök...



är inte så enkelt. Vi har läst Plaza Stora kök och badguiden och fått lite tips om vilka trender vi kommer att se i höst när det gäller kök:


De personliga lösningarna är en stark trend som kommer att hålla i sig och öka under hösten, nu vågar vi ta ut svängarna lite mer. Lekfulla blandningar av olika material med kreativa kontraster i ytorna blandas. Luckor i trä och rå naturlig känsla kommer vi att se mer av.


I Sverige kommer vi nog fortfarande se mycket vitt i köken, samtidigt som luckor i valnöt, lite åt det grå hållet , och gröna färger påbörjar sin frammarsch. Satsa på trä rakt igenom, färgstarkt eller en blandning av till exempel trä och vitt. Allt för att visa vem du är, personligt är i fokus.


Efterfrågan på det lantliga och klassiska köken växer. Folk vill ha mer ombonade kök med mycket värme och här kommer detaljer att bli viktiga för att skapa den rätta stilen. Det minimalistiska kommer att övergå i en varmare och mjukare ton och den organiska och naturliga känslan är en trend som vi kommer att se mer av under hösten 2011.


Vad tror ni?

Inga kommentarer: