söndag 29 januari 2012

Ny vecka!

Snart är det ny vecka igen. Vad händer hos oss nästa vecka? I morgon kväll är det möte i Skara hos Sofia i hennes Coloramabutik. Vi som driver en Coloramabutik i Skaraborgsområdet träffas med jämna mellanrum för att utbyta erfarenheter och samarbeta inom vissa områden som t ex marknadsföring. Vi vandrar runt hos butikerna så denna gång är det alltså dags för ett besök i Skara.

I butiken har vi en hel del beställningar att göra efter fredagens och lördagens kundbesök. Vi kommer även att titta över våra prover när det gäller trägolv (14 mm). Vi visar nästan bara ek trestav som många vill ha men vi märker att fler och fler frågar efter andra träslag, både ljusare och mörkare än ek. Tarkett, Forbo och Berg & Berg är leverantörer av trägolv till Coloramakedjan. Vi kommer att kontakta alla tre för en genomgång och sen besluta vad vi ska visa mer av.

Tisdag morgon (kl 7.30) kommer jag (Barbro) att delta i Mariestad handels styrelsmöte. Ett intressant uppdrag där vi försöker att jobba för handeln i Mariestads bästa.

Om ni besöker oss en torsdag kommer ni märka att Lisa inte arbetar i de vanliga Coloramakläderna. Den dagen är vigd åt hennes färgsättningsuppdrag. Naturligtvis kan hon arbeta med olika uppdrag även andra dagar men just den dagen är hon utanför det ordinarie schemat. Jag tror hon har tre - fyra uppdrag på gång nu.

Snart är det även dags att ta emot Anna O Söderström och fotograf Ferneman som ska hjälpa oss att göra en ny broschyr om färgsättningstjänsten. Vi kommer att fota hemma hos två kunder. En av kunderna är tillfrågad och svarade ja, nu är det en kvar. Det är kul att ha med foton i broschyren på projekt som vi gjort.

Vi ska som vanligt serva våra målare och kakelsättare. Vi försöker att alltid lika i framkant med deras arbete så att allt material är hemma när de ska börja på ett nytt projekt. Det är en hel del bollar att hålla i luften - målare, kakelsättare och golvläggare och alla deras olika projekt. Det är oftast riktigt kul men ibland en aning mycket men hellre det än tvärtom.

Behöver ni hjälp med att utföra ett arbete hemma hos er - ring gärna Thomas Karlsson 0708-730 208.

Inga kommentarer: