torsdag 8 mars 2012

Dags för mässa!

I morgon åker jag (Barbro), Thomas och Lisa till Stockholm, närmare bestämt Infra city i Upplands-Väsby för att delta i Coloramas bolagsstämma och mässa. Mässan ordnas en gång om året och alla Coloramabutiker i Sverige är inbjudna. Vi är nästan alltid på Infra City p g a att där kan vi bo, ha stämma och mässa i en och samma lokal. Ovan ser ni en bild av rummen. Vi har dock aldrig fått ett så fint rum men det är väl så hotellen gör. När de gör reklam för sig själva lägger de ut de bästa bilderna. I år kanske...?



Hotellfoajén. Ett fräscht hotell med bra service men det märks att det byggdes på 90-talet eller kanske slutet av 80-talet men egentligen - vad är det för fel på det? Det är ju trendigt igen.



Vi kommer att rapportera från mässan hela helgen här på bloggen så kika in då och då!




I morgon träffar ni Frida och Caroline i butiken. De åker iväg till mässan på lördag morgon. Tyvärr har vi inte lyckats fixa personal till butiken under lördagen. Vi vill ju så gärna att alla är med på mässan så därför stänger vi under lördagen. Caroline och Frida har lovat att göra allt vad de kan i morgon så ingen missar att hämta sina tapeter mm. Om någon ändå gör det så kommer vi att prata med Jocke på Shell, vår granne, om det är ok att de hämtas där. Ring gärna mig om det uppstår några problem 0708-829 603 så hjälper vi er.




Inga kommentarer: