torsdag 6 mars 2014

Dags för påfyllning!

Hejsan! 


Tapetrean pågår t o m lördag så passa på. Vi erbjuder tillsammans med våra leverantörer 25% rabatt på massor av tapeter. Dessutom erbjuder vi bra priser på flera trägolv.

Precis när ni går in i vår butik kan ni se det här stället med entrémattor. Det är snart dags att fylla på stället. Kanske att vi ska byta till lite "somrigare" mattor eller vad tycker ni?

Vi får oerhört många frågor varje dag när det gäller allt inom färg, tapeter, golv, kakel och klinker. Varje dag dyker det upp minst en fråga som vi inte har svar på men vi försöker alltid ta reda på svaren. En sak som vi har varit osäkra på är behandling av betongskivor inomhus. Betong är ett material som används mer och mer både som möbler och som bänkskivor. Nu har vi äntligen ett svar på hur betongen ska behandlas. Vår leverantör Welin & Co har svaret. Vi presenterar produkten i morgon. 

I morgon är det redan fredag. Caroline, Malin och jag (Barbro) arbetar i butiken. Våra målare och mattläggare jobbar också naturligtvis. Vi är taggade, tycker det är jättekul att möta och hjälpa er kunder, och vi fyller på våra lager hela tiden. 

Inga kommentarer: