torsdag 13 mars 2014

Intressanta möten idag men varför glömmer jag att ta bilder?

Jag har varit på två intressanta och inspirerande möten idag men glömt att ta bilder. Varför gör jag det? Troligen och förhoppningsvis är det för att det är så intressant. En bild på pärlhyacinter och påskliljor som pryder vårt bord hemma får symbolisera mina möten.

Dagen inleddes med en informationsmöte i kommunhuset redan kl 7.30 i morse. Information och diskussion om upphandling, Postens verksamhet och även info av Ramona Nilsson som är nyanställd i kommunen för att jobba med företagandet i kommunen. En mycket positiv morgon!

Vid 11 hade jag bokat möte med Madeleine Larsson som arbetar som web designer mm. Hon hjälpte oss att starta vår blogg december 2008. Då tyckte vi att vi var nytänkande och innovativa men nu har det gått mer än fem år så det är dags att göra om vår blogg. Vi måste modernisera oss! Bloggen måste vara lättläst, lätt att söka i, lätt att ge kommentarer och lätt att läsa den i Ipad och i telefonen. Madeleine kör nu igång att arbeta fram ett förslag till en helt ny blogg. Det ska bli spännande att se vad hon kommer fram till. Vi kommer naturligtvis att kommunicera under tiden men det är tryggt att ha hjälp av en expert. Efter vårt möte kom Anna O (formgivare) och vår Lisa (Åberg) och vi styrde kosan mot Lundstedts där vi åt en god lunch och diskuterade alla möjliga ämnen. Det var väldigt mysigt att få träffa Anna och Madeleine igen. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna. Vi lärde känna varandra 2008 och har sedan dess både umgåtts ibland över luncher men även arbetat tillsammans. Vi gillar de här kreativa människorna!

Inga kommentarer: