tisdag 14 april 2009

Åter från Paris!

Nu är vi (Barbro och Thomas) hemma i Mariestad igen efter vår Paristripp. Det var inte helt fel att möta våren i Paris. Här sitter vi vid Eiffeltornet och har picknick. Paris är verkligen en härlig stad att "turista" i. Benen är tunga som bly idag efter våra långa promenader i staden men det är det verkligen värt. Res dit!

Inredningsmässigt har jag inte fått så mycket inspiration. Däremot är jag djupt imponerad av Paris hur de ljussätter sin stad. Att vandra runt på kvällen och se Eiffeltornet, Louvren, broar, byggnader, träd mm ljussatta på alla möjliga sätt - det är en upplevelse. Ljussättning både inne och ute är verkligen viktigt för helhetsintrycket.

Lisa, Hilda och Caroline har jobbat på när vi har latat oss. I torsdags kom CC Höganäs nya kakel- och klinkerkatalog. Välkommen in till oss och titta på de nya proverna.

Nya tapetkataloger rullar in hela tiden. Nu kommer det mycket färg, t ex In trades katalog Pip som jag nämnt tidigare. Cole & Son har kommit med tre nya kataloger. Kom in och kika!

1 kommentar:

Anneli sa...

Vad härligt det ser ut. Välkommen tillbaka!