tisdag 7 april 2009

Det här händer hos oss nu...


Hilda är nyss hemkommen från en skidresa i Alperna. Hon har haft det kanonbra. Kul!

Lisa befinner sig i Stockholm på coachutbildning. Varje Coloramabutik ska ha en egen coach vars uppgift bl a är att förmedla info, utbildning mm från kedjan till butikerna. Bra tänk! Jag pratade med henne i dag och det tycks vara riktigt bra.

Caroline jobbar på. I morgon har hon sin lediga dag så vi hoppas att solen fortfarande skiner då. På onsdagar då Caroline är ledig jobbar Carola. Hon har även ett annat jobb så henne ser ni vanligtvis bara onsdagar hos oss men även ibland vid vissa evenemang som t ex Ernstkvällen.

Jag (Barbro) kommer att vara ledig och resa bort över påsken. Vi ska möta våren i Paris!

I butiken händer det en hel del. Vi har mycket kunder den här veckan som gör om hemma. Många är lediga under påsklovet och passar då på att fixa lite. I dag har det varit både kakel, klinker, golv, färg och tapeter som kunderna har handlat. Även utomhusprodukterna har börjat rulla, speciellt uteolja och terasslasyr. Testa den vattenbaserade uteoljan - den är ett snäpp bättre än den gamla traditionella oljan. En del har börjat titta på utomhuskulörer. Är det dags för er att måla om huset i sommar? Passa på att besöka oss den 9 maj då vi har Färgens dag på Colorama. Jotuns representant är hos oss hela den dagen och delar med sig av sina kunskaper och just den dagen har vi och Jotun ett kanonerbjudande på Demidekk optimal. Det gäller endast den dagen så missa inte den 9 maj!

Vi skyltar om en del också. Som vi skrev tidigare är det stora skyltfönstret omgjort och vi har även tapetserat om en del av småmiljöerna.

Välkommen in till oss!

Inga kommentarer: