onsdag 26 augusti 2009

Nyligen hemkommen från Malmö

Nu har jag (Barbro) kommit hem efter två dagars konferens i Malmö. Jag och min kollega Edith från Colorama Skövde är med i Coloramas produkt- och marknadsråd. Vi är åtta stycken från olika orter i Sverige som bildar ett rådgivande organ när det gäller produkter och marknadsföring inom kedjan. Vi åkte i väg redan måndag kväll för att vara i tid inför starten på tisdagen. Vi planerade in middag på tåget men tyvärr var det ingen restaurangvagn så middagen bestod av SJs inplastade mackor. Det gick det med men...
Vi kom till Malmös cirka 22.30 och då var det bara att checka in på hotellet och hoppa i säng. Hotellet var ok men det är trist när de inte ens försöker att göra det mysigt med hjälp av färg, tapeter och textilier. Så här ser många hotell ut i Sverige idag. Viktigast är ändå att det är rent och fräscht och det var det.

Tisdag morgon. Edith har plockat ihop alla handlingar inför mötet och sitter och väntar på mig för promenad till Coloramas kontor. Innan det här fotot hade vi klarat av en timmas promenad i ett soligt Malmö. Det är vackert i Malmö!

När vi kom till kontoret möttes vi av den här uppdukningen i konferensrummet. Gulligt!

Huvudkontoret har alldeles nyss bytt kontor så de här lokalerna ligger centralt och är helt nyrenoverade. Här ser ni Vibeke och Magdalena på marknadsavdelningen i intensivt arbete.

Fika- och lunchdel. Fondvägg i grönt, övriga väggar ljusa. Möbler och lampor från IKEA. Rent, snyggt och fräscht.

Köksdelen i trendigt svart.

Anders, Kaj, Edith, Lars och Thomas - konferensen har startat!

Inga kommentarer: