tisdag 3 augusti 2010

Rapport fršn Kroatien!

Hej pš er alla!

Skriver nšgra rader fršn datorn i receptionen hćr i Kroatien. Vet inte om jag všgar ladda ned nšgra bilder pš deras dator sš jag bčrjar med att bara skriva lite.

Ursćkta att det blir lite konstiga bokstćver men hćr finns inte alla všra. Vi kom hit i gšr morse och det žr ett fantastiskt land. Hur vackert som helst. Grčnt, blštt hav, god mat, gott  vin och trevliga mćnniskor. Idag har vi varit ute pš en lšng bšttur och om en stund tar vi lokalbussen till Dubrovnik. Vi tar massor av bilder sš jag lovar att fčrmedla dem sš fort jag kan.

Hoppas att allt ćr bra i butiken och mšleriet. Vi hčrs snart igen. Kramar fršn familjen Karlsson 

2 kommentarer:

Torkel sa...

Hej Barbro! Kul att ni har det skont i Kroatien. Har hemma regnar det mest. :-( Vill bara formedla ett litet tips nar du skriver utomlands och dom inte har vara svenska å, ä och ö. Skippa dom och skriv bara a och o i stallet. Det ar, som du ser, inget problem att lasa utan prickarna och det ar klart lattare an de konstiga tecknen du fick i ditt inlagg. Ha' de'! Torkel

Barbro sa...

Hej
Ar det Torkel fran lansstzrelsen som skriver<' Jag ska forsoka gora som du sager men de har inte bokstaven efter x heller.
Ha det bra. Kramar