söndag 20 mars 2011

Söndag morgon

Söndag morgon här i Upplands-Väsby. Jag (Barbro) har vaknat redan. När alla är uppe är det dags för frukost och sen styr vi bilen mot Mariestad igen. På bilden tittar vi, Frida, Lisa och Barbro, på Coloramas nya profilkläder och försöker välja ut vad vi ska ha på oss när vi jobbar i sommar. Caroline kom inte med på bilden för hon provade ut byxor. Det blir vita målarbyxor som vanligt men med lite roliga detaljer.

Vilken bild! Jag försöker se ut som om det är kul att städa. I Bonas monter fick vi testa en riktigt bra grej att använda när man städar trä- och laminatgolv. Medlet sitter på skaftet och genom att trycka till ibland kommer det ut lite medel på golvet som du torkar upp med fiberduken. Bra att använda på golv som man helst inte ska använda vatten på. Vi har köpt hem ett antal. Inom några veckor finns produkten i vår butik, pris 349 kr.


Urban från vår golvleverantör Tarkett poserar!


Caroline, Thomas och jag funderar på vilka golv vi ska köpa in från Tarkett. Det blev en pall ekparkett och en pall laminatgolv.


Clearpool - vår leverantör av poolprodukter. Vi hoppas och tror att det snart är dags att fylla hyllan med poolprodukterna igen för våren kommer väl snart?!

Inga kommentarer: