måndag 28 mars 2011

Vårförberedelser!


Vad händer hos oss på Colorama Stockholmsvägen just nu?


Det är fullt upp med kunder men samtidigt håller vi på att förbereda oss och butiken inför våren och sommaren. Vi har fortfarande en del produkter som vi måste beställa - altanmattor, rödfärg och trycksprutor till hustvätten. Vår stora order av utomhusfärg kommer till butiken på torsdag. Personalen har röjt för fullt på lagret under dagen så att vi får plats med alla pallar.


I morgon kommer vi att plocka fram uteoljan. Än så länge är det lite för kallt att olja in altanen men om en vecka eller två har vi våren här och då är alla sugna på att använda sina uteplatser. Det är viktigt att olja in altaner som är byggda med tryckimpregnerat virke, gärna två gånger om året men absolut en gång om året.


I början av maj har vi Jotundag i vår butik. Då erbjuder vi tillsammans med Jotun bra priser på utomhusfärg, ger goda råd och tips inför målningen av ert hus och lite andra festligheter kommer att äga rum Missa inte den dagen!


Den 28 maj kommer vi att delta i den stora Bomässan i Mariestad. Den kommer äga rum i vårt hamnområde där det tidigar fanns silon som nu är rivna. Missa inte den lördagen!

Inga kommentarer: