måndag 20 juni 2011

Till personalen på Colorama Stockholmsvägen!

Hej på er Lisa, Frida och Caroline!
Hur har dagen varit på Colorama Stockholmsvägen idag? Svara gärna här på bloggen så chefen och alla läsare får veta hur ni har det!

2 kommentarer:

Frida sa...

Hej på dig Barbro & alla ni läsare!
Idag började vi dagen med ett litet morgonmöte, som vi alltid försöker göra, för att gå igenom vad som kommer att hända och behöver göras under dagen och den kommande veckan. En mycket bra rutin.
Sedan satte vi igång med dagens arbete som bland annat bestod av; leveranser att ta emot och ta hand om, kunder att meddela ang. beställningar som kommit, serva målare i måleriet som behövde mera färg, göra det dagliga underhållet av brytmaskinerna, lunch, telefonsamtal med trevliga kunder som behöver svar på funderingar kring bl.a. kommande renoveringar av sitt badrum och planerade målningsprojekt i sommar.
Fortsättningsvis gjorde vi beställningar, fyllde på med varor och fixade i butiken, och så hann vi med ett glassigt fika -daimstrut! ... men framförallt så har vi haft besök av många glada och drivna kunder som ständigt är pågång med nya idéer och projekt hemma. En riktigt härlig dag på jobbet helt enkelt! Nu ska jag sova och ladda för ännu en fartfylld och rolig dag på Colorama. Jag hoppas vi ses där! Sov gott. /Frida

Barbro Colorama sa...

Tack för rapporten Frida! Sov gott!