torsdag 29 mars 2012

Besök av Duri, Anza och Eco-Boråstapeter

Martin från Anza var en av säljarna som besökte oss idag. Han hade en "miniutbildning" för Frida och Caroline, både teoretiskt och praktiskt. Bl a testade de en roller som fungerar väldigt bra när man ska måla sitt hus. Att rolla huset och sen stryka efter med pensel är ett bra, snabbt och smidigt sätt att måla huset på.
Efter Martin dök Ari från Eco-Boråstapeter upp med wienerbröden i högsta hugg. Vi fikade innan han presenterade nyheter från Eco-Boråstapeter. Välkomna in till oss så visar vi er det allra senaste från dem!
På eftermiddagen kom vår säljare från Duri. Vi köper bl a golvlack och golvlister från dem. När det gäller lister är Duris utbud enormt. Övergångslister och nivålister att lägga mellan två golv är ett par exempel. Vi gick igenom vårt sortiment och beställde hem några nyheter. På bilden ser ni en svart övergångslist. Den finns i flera olika bredder och en sort är självhäftande och en annan variant skruvas fast.
Det är oerhört värdefullt för oss att säljarna kommer och utbildar/informerar oss om sina produkter. Förr var det så att säljarna åkte runt och tog upp ordrar av sina återförsäljare men nu sköter vi beställningarna själva när vi behöver beställa.

Inga kommentarer: