söndag 22 april 2012

Coloramahuset

Som ni ser renoveras en del av fönstren i Coloramahuset. Det är Steckmest (snickare Bolin) som fixar det. De flesta fönstren var helt ok men några behövde renoveras. Vi tycker det är viktigt att bevara de gamla fönstren, spegeldörrarna och golvsocklarna.

På bilden ser ni baksidan av Coloramahuset. På vänster sida var det tidigare en källartrappa som vi har satt igen. Tanken är att vi ska göra en altan där med utgång från matrummet/köket.

I dag har Thomas träffat Bengt Lööf, Bravida, i huset för att gå igenom elinstallationerna. Bravida har extremt mycket att göra så därför har Bengt visat Thomas vad han kan göra för att underlätta för elektrikerna.

Den 2 maj är det dags för visning nr 2 av huset. Då kommer snickare och troligen Bengt Lööf, Bravida, vara med och svara på de frågor och funderingar ni har. Ni anmäler er till info.mariestad@colorama.se. Ange gärna ert mobilnummer. Om det blir många anmälningar kommer vi att dela upp det i två visningar samma kväll och då är det viktigt för oss att nå er.

Inga kommentarer: