onsdag 18 april 2012

God kväll

Onsdag och redan kväll - igen! Vad tiden går fort. Det har kommit mängder av varor till oss idag. Hela förmiddagen fick vi ägna oss åt lagerarbete. Vårt "närlager" är inte så stort så det är viktigt att ta hand om pallarna så fort de kommer. När det kommer duschväggar, färg, väv, badkar, golv och tapeter samma dag kan det ibland bli problem. I går körde jag (Barbro) ut en duschkabin till en kund, både för att ge god service men även av utrymmesskäl. Att ha en god ordning och struktur på verksamheten är verkligen viktigt. Det är något vi arbetar med hela tiden men ibland blir det fel i alla fall. När dagens varor kommer är det viktigt att bocka av dem mot order och följesedel, kontrollera att godset är helt, märka varorna med kundens namn och kontakta kunden att varorna anlänt. Vi meddelar oss ofta med kunderna via SMS vilket fungerar bra för både kunden och oss. Kunden får meddelandet även om de är på sitt arbete och vi behöver inte "jaga" kunden.

I morgon ska jag på ett möte under förmiddagen. Mariestad handel, fastighetsägare och kommunen ska träffas för att diskutera hur vi ska samarbeta på bästa sätt för att gynna Mariestads utveckling. Det ska bli intressant och spännande. Lisa arbetar med sina färgsättningsprojekt på torsdagar. Det gör hon även andra dagar men torsdagen är vigd åt inredningsuppdragen. Då jobbar hon inte i butiken. I kväll har hon besökt en kund i hennes nyproducerade lägenhet för att hjälpa till med färgsättningen.

Frida och Caroline kommer att finnas för er i butiken hela dagen i morgon. De är helt uppdaterade på alla nya tapetkollektioner som kommit, har full koll på all utomhusfärg och de gillar verkligen det de jobbar med så tveka inte - titta gärna in hos oss så hjälper vi er att hitta de produkterna ni behöver till just ert projekt!

Inga kommentarer: