tisdag 8 januari 2013

Livet rusar fram!

Ursäkta frånvaron här på bloggen idag. Jag (Barbro) har snurrat runt som ett torrt skinn känns det som. Tiden bara rusar iväg och när man sammanfattar dagen känns det som man inte har gjort allt man planerat göra men så är livet ibland. Det finns en dag i morgon också.
 
Jag inledde dagen med ett trevligt styrelsemöte tillsammans med kollegorna i Mariestad handel. Vi hade morgonmöte hos Thomas Gunnarsson på ICA Oxen. Thomas är en perfekt mötesvärd som alltid bjuder på nybryggt kaffe och färskt bröd. Det är perfekt att ha möte på morgonen. Hjärnan har inte varit igång så länge då. Efter mötet hade vi besök av Loomis i butiken. Eftersom bankerna har slutat med kontanter kommer vi att beställa växel av just Loomis. De var på plats i vår butik idag för att kolla säkerheten vid överlämnandet av pengar. Efter några justeringar ska det funka bra. Det kommer dock inte handla om några större summor som vi kommer att beställa då de flesta av våra kunder betalar med kortet eftersom det oftast handlar om lite större inköp som t ex golv och kakel.
 
Efter lunchen, som idag var en korv med bröd (inte bra men brukar ha med mat), har vi tagit hand om våra kunder, fixat, beställt varor, planerat, servat våra hantverkare osv mm. Jag hann även med att skjutsa dottern till hennes häst i Björsäter. Dagen í butiken avslutades med att jag hjälpte kunder som byter kök och slår ned väggar att välja golv till hela den nya planlösningen. De lånade med lite prover hem så vi hoppas de blir nöjda med sitt val sen.
 
Nu är det dags att förbereda morgondagen. Jag tar bussen till Skövde redan tjugo över fem på morgonen för att sen ta tåg till Stockholm. Coloramas valberedning ska ha möte på Arlanda. Ett intressant uppdrag som vi hoppas kunna utföra på bästa sätt. Redan på söndag åker jag mot Stockholm igen men då tillsammans med Lisa. Vi ska titta och lyssna på en "grej" som vi hoppas kunna genomföra i Mariestad i april. Då passar vi även på att hälsa på vår tidigare kollega Hilda Geber där vi även får sova över. Mysigt att få lite tid med Hilda.
 
Bilden - en lampa, får symbolisera alla val som nu ska göras till Coloramahuset. Spännvidden är stor i projektet, från val av sätt att dränera på till vilka lampor som ska sitta över en köksö eller vilka handtag lådorna ska ha. Spännande, kul men ibland lite frustrerande. Läs mer om Coloramahuset på www.coloramahuset.wordpress.com
 
 
/Barbro

Inga kommentarer: